Armbanden met lichtcodes

Edelsteen- en kristallen armbanden geprogrammeerd met lichtcodes voor ouders van nieuwetijdkinderen.

Nieuwetijdskinderen hebben een boodschap met hun ongewenste gedrag of klacht voor hun ouders. Om de ouders bewust te maken dat ze vanuit hun hart mogen gaan leven.

Boodschap

Tijdens de gedragsafstemmingen die ik deed met ouders van hun nieuwetijdskinderen kwam voor ieder ouder dezelfde boodschap: Laat oude patronen, onverwerkt verdriet en overtuigingen los. Voor iedere ouder op een andere manier met haar/zijn eigen persoonlijke proces.

Er kwamen steeds 5 thema’s bij de ouders van nieuwetijdskinderen terug. Iedere keer op een andere manier. Maar met dezelfde intentie. Buiten het prachtige transformatie traject dat ik heb voor ouders, wil ik ouders daarom ondersteunen met een speciale edelsteen armband met een hoge trilling. Passend bij de energie van de nieuwetijd. De tijd van eenheidsbewustzijn en hart bewustzijn. 

Ik werk graag met kristallen, ze ondersteunen je tijdens je persoonlijke transformatieproces. Nieuwetijdskinderen komen met een ander bewustzijn op aarde: eenheidsbewustzijn en hart bewustzijn.

Lichtcodes

Lichtcodes zijn voor nieuwetijdskinderen heel gemakkelijk, deze codes spreken direct tot hun ziel zonder dat ze uitleg nodig hebben. Daarom willen nieuwetijdskinderen dat hun ouders deze lichtcodes gaan gebruiken om hun trilling te verhogen, je eigen weg te volgen op je zielenpad en jezelf te blijven ontwikkelen vanuit je hart. Zonder dat je gedachten in je de weg staan.   

Er zijn 5 lichtcodes, speciaal gemaakt voor de ouders van nieuwetijdskinderen. Deze lichtcodes programmeer ik in de armbanden met ieder specifiek thema en intentie.

Thema’s van de armbanden

  • Power of love
  • Let go of your ego
  • Coming home
  • Feel the freedom of letting go
  • Your personal yourney

De armbanden maakt ik op afstemming van het thema met edelstenen en kristallen met een hoge trilling, waaronder het Lemurische kristal.

Lemurische kristallen

Lemurische kristallen zijn zeer krachtige kristallen met een hoog bewustzijn die ons juist in deze tijd ondersteunen en openen. Een prachtig nieuwetijdskristal. Ze helpen je met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra. Ze zuiveren diepe lagen waardoor oude wonden en blokkades worden herkend en geheeld. Daarmee verhoog je ook je eigen trilling, zodat je mee kunt gaan in de verhoogde trilling van de aarde.

Deze edelsteen armbanden bevatten behalve een lemurisch kristal ook een lichtcode. Een lichtcode is een houder van energie, een symbool dat specifieke vibratie bezit. Lichtcodes kunnen op 3 verschillende manieren toegankelijk zijn, afhankelijk van waar jij klaar voor bent.

  1. De lichtcode komt in de buitenste lagen van je energieveld en verhoogt je trilling.
  2. De lichtcode word uitgenodigd in je energielichaam en doet het werk waar het voor ontworpen is. Het nodigt je uit tot verandering tot zelfonderzoek.
  3. De lichtcode nodigt je uit tot zelfheling, hij ontwaakt je innerlijke deel dat slapend is. En maakt je bewust van deze vergeten emoties.

Deze armbanden zijn er vanaf 28 euro.

Bekijk armbanden in de shop

Persoonlijk afgestemde armband

Ook maak ik persoonlijk afgestemde armbanden. Je ontvangt bij deze armband ook een schriftelijke reading. Hoe deze armband jou kan ondersteunen in je persoonlijke proces.  Via een foto stem ik mij af op jou en voel op die manier welke edelstenen, kristallen en lichtcode jou op dit moment het beste kunnen ondersteunen.

Via email ontvang ik graag een foto van jou met je intentie of vraag waar de armband jou kan ondersteunen. Via deze pagina kun je de armband vooraf betalen, je ontvangt dan direct een factuur in pdf.

De levering van de armband duurt ongeveer een week. De meeste edelstenen en kristallen heb ik op voorraad, het kan zijn dat ik voor jou andere edelstenen moet bestellen. De levertijd van de armband kan dan langer duren. Ik neem dan contact met je op over de verwachte leverdatum van de armband.

De prijs van de persoonlijk afgestemde armband is vanaf 65 euro, inclusief reading.

Bekijk armbanden in de shop
Delen is fijn!

Contact

Samenwerkingen

Alle blogs

Let op:

Bij gezondheids-klachten dient u altijd uw huisarts te raadplegen. Ik ben geen vervanging voor huisarts of specialist.

Betalen met iDeal

betalen met iDeal

Ik ben aangesloten bij de CAT

Collectief Alternatief Therapeuten