Transformatietraject

Dit transformatietraject maakt de doorbraak in jouw blokkades tot in je kern. Deze doorbraak zorgt voor jouw persoonlijke transformatie om vanuit je hart en ziel te leven zonder angst, pijn en verdriet. Doordat jij aan je eigen blokkades werkt verandert het gedrag van je kind positief.

Tijdens het transformatietraject werk ik met energie van de nieuwe tijd. Deze nieuwetijdsenergie brengt je vrijheid, ruimte, eenheid, overvloed, leven vanuit verbinding met je hart, liefde. Dit doe ik door middel van multidimensionale healing, coaching en nieuwetijdskristallen, waaronder lemurische kristallen en levensboompaden remedies.

Met deze energie van de nieuwe tijd doorbreek je oude energie zoals zwaarte, pijn, verdriet, angst, tekort, negativiteit, lasten dragen voor anderen, leven vanuit je hoofd, resultaatgericht zijn en afgescheidenheid, Oude patronen en blokkades worden los gelaten en doorbroken.

Jouw coach

Ik ben een coach die spiritualiteit en praktisch met elkaar verbindt. Tijdens het transformatietraject bied ik mijn spirituele kennis en handvatten op een praktische manier aan, om zo je blokkades op te lossen tot in de kern.  Als ouder leer je ook tijdens het transformatie traject om zelf de spiegel van het gedrag van je kind te leren zien. Zodat je na het transformatietraject de uitdagingen van de spiegels van je kind zelf kunt aangaan en helen. Zodat je niet bij iedere uitdaging in je leven naar een (andere) hulpverlener hoeft.

Samen met mij ga je tijdens het transformatietraject de uitdaging aan om je ware zelf te ontdekken.

Herken jij jezelf in meerdere onderwerpen?

Je wit graag:

  • leren hoe je je zelfgenezend vermogen kan activeren en stimuleren
  • de spiegels van je kind leren herkennen en dit toepassen voor je eigen helings proces
  • je blokkades wegwerken
  • leven vanuit onvoorwaardelijke liefde
  • leven vanuit eenheidsverbinding
  • je kind helpen door je eigen blokkades te verwerken
  • multidimensionale healing op je innerlijk kind, karmische belasting, belastende familie patronen

Hoe werkt het transformatietraject:

Als je bij mij komt heb je een probleem of klacht, die je tot in de kern wilt oplossen en aanpakken. Het is een intensief traject waar ik van jou 100 procent inzet verwacht. Dit is het begin van de transformatie. Samen bespreken we het doel van jouw traject en ik stel een persoonlijk afgestemd traject op.  Iedere traject is op maat gemaakt. We werken aan je blokkades en hoe je vanuit je eigen potentieel in je kracht komt te staan.

Afspraak

We hebben elke maand 2 sessies. Dit kan live in de praktijk, via skype of desnoods telefonisch. De 2 sessies in de maand zijn als volgt opgebouwd:
1 Sessie bestaat uit 90 minuten (healing, levensboompaden, etc) en 1 sessie uit 45 minuten. De 2sessie van 45 minuten is een kortere sessie, die bedoeld is om door te spreken waar jij tegen aan loopt in die 2 weken en hoe je voorkomt dat je niet vervalt in je lagere oude energie.

Ook kun je tussendoor een mail sturen of een appje als je vragen hebt of tegen een probleem aanloopt in je transformatieproces. Daar reageer ik snel op. Om je weer even over de hobbel heen te helpen waar je tegenaan loopt in jouw persoonlijke transformatie, zodat je weer verder kan.

Dit transformatietraject kost 250 euro per maand (inclusief btw, 1 levensboompaden remedie + eventuele verzendkosten) en thuisopdrachten).

Je ontvangt bij het transformatiepakket thuisopdrachten zoals visualisaties, meditaties, creatieve opdrachten. Afgestemd op jouw persoonlijke proces.

We bespreken samen het doel van het transformatietraject, wat heb je nodig en hoeveel sessies hebben we nodig.

Betalen voor dit traject

Kom je in de praktijk dan kun je betalen via pin. Bij begeleiding via skype kan je voorafgaand aan het grote consult (90 minuten) even naar deze pagina gaan (of de button hier onderaan) en betalen. Je ontvangt dan automatisch een factuur.

>> Interesse in dit waardevolle transformatietraject? Meld je even via de contactpagina, dan spreken we af voor een gratis kennismakingsgesprek.

Maandbetaling
Delen is fijn!

Contact

Samenwerkingen

Alle blogs

Let op:

Bij gezondheids-klachten dient u altijd uw huisarts te raadplegen. Ik ben geen vervanging voor huisarts of specialist.

Betalen met iDeal

betalen met iDeal

Ik ben aangesloten bij de CAT

Collectief Alternatief Therapeuten