Coaching voor ouders van nieuwetijdskinderen

Nieuwetijdskinderen hebben vooral  nodig dat ouders hen ondersteunen bij het benoemen en ontwikkelen van hun individuele kwaliteiten. Ze willen erkenning en herkenning voor wie ze werkelijk zijn. Ze willen een band met hun ouders vanuit wederzijds respect, verbinding, eenheid en liefde. Missen deze kinderen deze erkenning, dan gaan ze aan zichzelf twijfelen.

Veel ouders vinden het moeilijk om hun nieuwetijdskind te begrijpen. Want een nieuwetijdskind heeft vaak een hoger bewustzijn dan zijn ouders. Hij is hier met een doel op aarde, hij leert de mensheid leven vanuit het hart in plaats van het hoofd, eenheid, verbinding en liefde. Dit heeft als gevolg dat ze oude patronen en overtuigingen doorbreken en emoties en blokkades van onder andere hun ouders spiegelen. Ze dwingen je met hun gedrag tot veranderen je eigen gedragspatronen.
Ze  handelen vaak vanuit innerlijke wijsheid. Maar dit wordt doorgaans niet begrepen. Waardoor je kind gaat twijfelen aan deze innerlijke wijsheid. En het contact met deze innerlijke wijsheid langzaamaan verliest. Je kind raakt het contact met zichzelf kwijt.

Een nieuwetijdskind heeft duidelijke grenzen nodig . Maar niet vanuit autoritair gedrag van de ouder, want dan is het strijd met je kind. Hoe geef je nu grenzen aan zonder autoritair te zijn? En wanneer handelt je kind nu vanuit innerlijke wijsheid en wanneer daagt hij je uit tot duidelijkheid of aanwezigheid?

Wat leer je tijdens deze coaching:

  • Hoe begeleid en coach je je nieuwetijdskind vanuit liefde, eenheid, verbinding en wederzijds respect.
  • Grenzen aangeven zonder autoritair te zijn als ouder.
  • De erkenning en herkenning wie je nieuwetijdskind werkelijk is en hoe je ze kan ondersteunen, coachen en begeleiden en benoemen en helpen ontwikkelen van hun individuele kwaliteiten.
  • Leren herkennen van overprikkeling en hoe je je kind daarmee kunt helpen.
  • Wat is het hogere bewustzijn van je nieuwetijdskind en hoe kan je hem hierin begeleiden.
  • Ik leer je tijdens deze coaching het verschil te voelen tussen het handelen van je nieuwetijdskind vanuit innerlijke wijsheid en wanneer je nieuwetijdskind jou uitdaagt tot duidelijkheid meer aanwezig zijn als ouder.
  • De spiegel die je kind je voorhoud herkennen en hoe word je je daar bewust van?

Hoe gaan we te werk?

Dit is een persoonlijk traject en het is voor iedere ouder(s) anders. Na iedere coaching krijg je een praktische opdracht mee om direct toe te passen in je gezinssituatie, zodat de positieve verandering direct kan beginnen.
In overleg kan dit via Zoom of in mijn praktijk in Ameide.

Elke 2 weken heb je een coachingsessie van 60 minuten. Gemiddeld duurt dit traject tussen de 5 en 10 sessies. Je investering per coachingsessie is 60 euro.

Je kunt deze link naar mijn webwinkel gebruiken om af te rekenen voor je sessie.

Delen is fijn!

Ontvang mijn tips voor ouders, klik >>

5 tips om het gedrag van je Nieuwetijdskind te begrijpen

Contact

Samenwerkingen

Alle blogs

Let op:

Bij gezondheids-klachten dient u altijd uw huisarts te raadplegen. Ik ben geen vervanging voor huisarts of specialist.

Ik ben aangesloten bij de CAT

Collectief Alternatief Therapeuten