Gedragsafstemming van je kind

Gedragsafstemming: Wat betekent het gedrag van je kind? Welke spiegel wordt jou voorgehouden?

Als kindertolk vertaal ik het gedrag of de klachten van kinderen naar het leven van de ouders. Liefdevolle inzichten, die ouders laten zien dat de persoonlijke boodschap van hun kind uitnodigt tot handelen. Ieder inzicht van een kind is een levensles voor de ouder(s). Ik begeleid ouders bij dit liefdevolle inzicht van hun kind, vaak is dit namelijk een uitnodiging tot een volgende stap: het veranderingsproces bij de ouder(s).

Wat ik doe in de gedragsafstemming

Energetisch afstemmen op het hogere zelf van je kind door middel van een foto. Je kind hoeft niet aanwezig te zijn bij het consult. Ik stem mij af op het hoger zelf van je kind. 5 Vragen die jij hebt over je kind kun je stellen. Via mijn hogere zelf en via zijn hoger zelf krijg ik de oorzaak/probleem van je kind door. Zo kunnen we direct vanuit de bron van de oorzaak/probleem aanpakken en begeleiden. In veel situaties is de boodschap jouw eigen onverwerkte emotie/angst bij.  Als jij je hier voor openstelt en je hier bewust van word dan kunnen we de kern van het probleem aanpakken en helen.

Dit consult kost 60 euro. Na het aanvragen van een gedragsafstemming via onderstaande link onderaan de pagina ontvang je van mij een email met alle informatie hoe een gedragsafstemming werkt, wat ik nodig heb van jou aan informatie om de afstemming goed voor te bereiden en de betalingsgegevens. We maken direct een afspraak voor de nabespreking van de afstemming. Ik probeer de afstemming te doen binnen een week.

De gedragsafstemming geldt voor 1 kind. 

Ik werk op volgorde van binnenkomst van betaling. Na het ontvangen van de betaling ga ik in afstemming. En neem ik al je vragen mee.

De bevindingen worden in een na gesprek(live) met de ouder(s) gedeeld. De nabespreking kan via Skype, telefonisch of live in de praktijk. Duur van de nabespreking is 30 minuten.

Ook geef ik tips en adviezen omtrent mijn bevindingen uit de afstemming van je kind.

Een afspraak maken doe je via het contactformulier.

Afrekenen voor de gedragsafstemming gaat via het winkelgedeelte van mijn website:

Ga naar betalen
Delen is fijn!

Ontvang mijn tips voor ouders, klik >>

5 tips om het gedrag van je Nieuwetijdskind te begrijpen

Contact

Samenwerkingen

Alle blogs

Let op:

Bij gezondheids-klachten dient u altijd uw huisarts te raadplegen. Ik ben geen vervanging voor huisarts of specialist.

Ik ben aangesloten bij de CAT

Collectief Alternatief Therapeuten