Hoe maak je zelf contact met je overleden kind?

Ik ben al jaren kindertolk en ga in gesprek met zielen van kinderen. Maar nog nooit had ik dit gedaan met overleden zielen van kinderen. Iets hield mij tegen, want de aanvragen kreeg ik wel maar ik hield altijd de boot af.

Na het overlijden van onze zoon werd ik mij bewust dat ik met zijn ziel kon praten. Net zoals ik dit met levende zielen kan. Maar hoe graag ik dit ook wilde het lukt mij niet omdat er nog teveel verdriet, pijn en blokkades in de weg zaten.

Ik moest eerst mijn rouwproces in, de pijn en verdriet aan gaan en verwerken  om zo blokkades los te laten .

De standaard rouwtherapie was bij mij niet voldoende. Ik miste de spirituele kant van het overlijden van een kind. Waarom overlijdt een kind, wat is de levensles hierin, wat is de boodschap van het overlijden van je kind  en wat ga je doen met deze boodschap van je kind. En hoe ga je dit doen?

Ik ben dus begonnen om op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau dit rouwproces te doorlopen. Mijn eigen ervaring als zielstherapeut kwam daar heel goed bij van pas. Want ik ben niet alleen in mijn huidige leven dit proces aangegaan maar op multidimensionaal niveau. Dit betekent dat ik vanuit mijn hoger bewustzijn het proces ben aangegaan. Vanuit meerdere dimensies (verschillende vorige levens, trauma’s van mijn voorouders) ben ik dit rouwproces gaan ervaren en verwerken.

Contact met de ziel

Dit proces heeft mij zoveel gebracht. Doordat ik ben aangegaan voelde ik mij weer gelukkig en kon weer genieten van het leven. Ook kreeg ik contact met de ziel van Jens.

Dit is zo fijn en ik weet dat veel ouders dit ook  graag willen. Maar ze weten niet hoe en vaak lukt het ook niet. Het enorme verdriet, de pijn en blokkades staan dit contact in de weg.

Ik kan helpen om zelf contact te leren maken met de ziel van je overleden kind.

Hoe lang dit duurt is afhankelijk van waar jij zit in het rouwproces. Welke pijn, verdriet en blokkades zitten er? Sommige mensen hebben 1 sessie nodig en andere 10 sessies.

Deze sessies stem ik helemaal op jou af. Een sessie duurt 60 minuten. Prijs per sessie is 60 euro. De sessies zijn mogelijk in de praktijk of via Zoom.

Zou je dit graag willen? En wil je graag meer informatie?

>> Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Contact maken met de ziel van je overleden kind
Delen is fijn!

Contact

Meest recente berichten

Samenwerkingen

Alle blogs

Let op:

Bij gezondheids-klachten dient u altijd uw huisarts te raadplegen. Ik ben geen vervanging voor huisarts of specialist.

Ik ben aangesloten bij de CAT

Collectief Alternatief Therapeuten