Inspirerende emails

Vraag hier mijn inspirerende emails aan, dan ontvang je een of twee keer per maand mijn inspiratietips over het liefdevol opvoeden van je nieuwetijdskind(eren).

Met tips en adviezen om je te inspireren, vanuit je hart met je kind(eren) en met jezelf om te gaan. Praktische tips met voorbeelden die echt werken. waarin je weer een positief en liefdevol contact krijgt met je kind(eren) en jezelf. Een manier waarop je jezelf en je kind liefdevol kunt (op)voeden vanuit het hart. En je word op de hoogte gehouden van nieuwe cursussen, data en locaties van lezingen en beurzen, nieuwtjes en nieuwe blogs.

Bovendien ontvang je mijn 5 tips voor het omgaan met je hooggevoelige kind! 

Aanmelden?

Vul je gegevens in, en check je spamfolder als je vermoedt dat je geen bevestigingsmail hebt gehad.

* verplicht
5 tips om het gedrag van je Nieuwetijdskind te begrijpen

De ‘kleine lettertjes’:

Wil je  graag op de hoogte blijven van wat ik doe? Als je je inschrijft zul je af en toe een email ontvangen. In ieder geval 1 of 2 keer in de maand. 

Ik houd net zoals jij niet van spam en jouw gegevens worden enkel gebruikt voor deze nieuwsbrief. Je gegevens worden bewaard op de servers van Mailchimp, mijn nieuwsbriefsysteem. Zij zijn AVG/GDPR compliant, zoals dat heet. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link >> Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die je van mij ontvangt, of door contact met mij op te nemen via email. Door het formulier hieronder te verzenden, stem je ermee in dat ik je gegevens mag verwerken in overeenstemming met de voorwaarden in mijn privacyverklaring. Ik gebruik MailChimp als nieuwsbriefplatform. Door dit formulier in te dienen, erken je dat de door jou verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Delen is fijn!