Online cursus Leer in 7 stappen je Nieuwetijdskind begrijpen

In deze online cursus (e-course) leer je in 7 stappen je nieuwetijdskind (beter) begrijpen.  

Je leert om op een andere manier naar je kind te kijken, vanuit liefde en verbinding, vertrouwen, empathie en wederzijds respect.

Je leert in deze cursus ook op een andere manier kijken naar jezelf.

Deze cursus is voor iedere ouder die een positieve verandering wil in het contact met haar Nieuwetijdskind(eren).

De cursus gaat per email. Je krijgt 7 keer een email (1 per week) met de tekst van de cursus en leuke opdrachten die je alleen of samen met je kind kunt doen. En in de 8e week ontvang je nog een afsluitende email als bonus.

Als je de cursus aanschaft, komen je naam en emailadres terecht in mijn adresbestand, deze worden gebruikt om je de emails te sturen. Je ontvangt ook mijn reguliere emails, waarvoor je je altijd weer kunt uitschrijven als je dat nodig vindt.

Belangrijk: Als je hebt afgerekend, ontvang je doorgaans binnen een uur daarna de eerste les. Voeg mijn emailadres info@dewegnaardekern.nl aan je adresboek toe, dan komen de emails niet in je spamfolder* terecht!

*) HOTMAIL DOET NOG WELEENS MOEILIJK MET GEAUTOMATISEERDE EMAILS, GEBRUIK DUS BIJ VOORKEUR GEEN HOTMAIL ADRES!

Wil jij:

 • Een positieve relatie met je kind(eren)?
 • Het gedrag van je kind begrijpen?
 • Leren begrijpen wat overprikkeling is en wat je wel en niet moet doen?
 • Je kind leren hoe hij zichzelf kan leren om overprikkeling te voorkomen?
 • Je kind als hij overprikkeld is, leren hoe hij hier mee om kan gaan?
 • Leren hoe jij om kunt gaan met een overprikkeld kind?
 • Leren om de talenten te zien van je kind maar ook hoe je deze kan stimuleren?

Dan is dit de ideale cursus voor jou.

Dat wil ik!

De cursus Leer in 7 stappen je Nieuwetijdskind begrijpen bestaat uit:

Les 1

In deze les leg ik uit hoe je de kenmerken van Nieuwetijdskinderen kunt gaan zien als talenten. Welke boodschap hebben ze met deze kenmerken? En hoe ze deze kenmerken als talent kunnen gaan gebruiken.

Les 2

Ik leg uit wat overprikkeling is, welke soorten overprikkeling er zijn, de signalen van overprikkeling herkennen, hoe ga je om met overprikkeling? Wat moet je wel en niet doen bij overprikkeling en hoe voorkom je overprikkeling?

Les 3

Hoe komt het dat Nieuwetijdskinderen zoveel directer contact hebben met de geestelijke wereld?

In deze les leg ik uit wat de reden is waarom zij zo nauw contact hebben met de geestelijke wereld en wat hier de kenmerken van zijn.
Ik vertel waarom de aura van deze nieuwetijdskinderen in goede conditie moet zijn, wat een zwak aura met kinderen (en volwassenen) kan doen. Wat zijn de zwak makende kenmerken van de aura en tips hoe je de aura van je kind (en jezelf ) in goede conditie en sterk en gezond houdt.

Les 4

In deze les leg ik je uit wat zijn entiteiten en waarom zoeken ze vaak kinderen op? Wat zijn de kenmerken van de aanwezigheid van een entiteit in je huis of persoon?

Les 5

In deze les leg ik je uit waarom nieuwetijdskinderen behoefte hebben aan (op)voeding vanuit verbinding en wederzijds respect . Waarom werkt een autoritaire opvoeding niet bij deze kinderen en hoe geef je grenzen aan op een liefdevolle manier?

Les 6

In deze les leg ik je  uit hoe nieuwetijdskinderen communiceren. Heel vaak word een nieuwetijdskind niet begrepen omdat hij op een andere manier communiceert . Ze gaan zich hierdoor onbegrepen voelen en onveilig. Ze kunnen dan negatief gedrag gaan vertonen En ze kunnen lichamelijke klachten ontwikkelen. Ik leg uit wat ze bedoelen met hun manier van communiceren.

Les 7

In deze les leg ik je dat nieuwetijdskinderen een andere intelligentie hebben dan de oudere generatie, ze leren via beelden en vanuit hun hart. Het huidige onderwijs past niet bij hun manier van leren.  Dit uit zich op school als gedrag en leer problemen. Wat kan jij doen als ouder om je kind te helpen?

Bonusles (8)

Een extra les met alle info over nieuwetijds-chakra’s. Sinds het jaar 2000 zijn de 13 chakra’s geactiveerd.  Wat doen deze chakra’s en hoe kan je deze activeren?

Video’s en opdrachten

Bij de lessen vind je video’s met uitleg en opdrachten die je samen met je kind of alleen kunt doen.

Kortingsactie t/m 30 september 2020

 • Online cursus van 159 euro, nu 99 euro.
 • Online Cursus met gedragsafstemming van 219 euro, nu 159. Voor ouders die naast de waardevolle cursus ook de onderliggende reden van het gedrag van hun willen weten.
 • Online Cursus met na afloop 1 coachingsgesprek. Normaal 219 euro, nu 159 euro. Voor ouders die na de cursus 1 coachings gesprek willen voor persoonlijk advies, om de lesstof op maat toe te passen voor hun kind(eren). Of voor alle vragen die je nog hebt na afloop van de cursus.
 • Online Cursus met na afloop cursus 1 coachings gesprek PLUS Akasha reading/healing voor een of beide ouders. Normaal 369 euro, nu 309 euro. Voor ouders die na de cursus 1 coachings gesprek willen voor persoonlijk advies om de lesstof op maat toe te passen voor hun kind(eren).
 • Online Cursus en tijdens de hele cursus iedere week persoonlijke begeleiding en voor 1 of beide ouders een akasha healing. Normaal 729 euro, nu voor 669 euro. Elke week een coachingsgesprek om de lesstof met extra  verdieping en adviezen, persoonlijk op maat toe te passen in jouw situatie met je kind(eren. Loop je buiten de sessies tegen een probleem aan met je kind en weet je niet hoe je dit aan moet pakken dan kan je mijn appen en neem ik zsm contact met je op.

Over je privacy

Als je deze cursus bestelt, worden je voornaam, achternaam en emailadres in een lijst gezet via Mailchimp. Dat is nodig om jou de emaillessen te laten ontvangen. Je ontvangt ook de maandelijkse inspiratiemails, waarvoor je je op elk gewenst moment kunt afmelden d.m.v. de link onderaan de email. De privacyverklaring van deze website vind je hier.

Belangrijk: Als je hebt afgerekend, ontvang je doorgaans binnen een uur daarna de eerste les. Voeg mijn emailadres info@dewegnaardekern.nl aan je adresboek toe, dan komen de emails niet in je spamfolder* terecht!

Ga naar mijn shop om af te rekenen

Je kunt bij het afrekenen de optie kiezen die het beste bij je past. Heb je een extra optie gekozen, dan kun je een afspraak met me maken via Contact.

Bestel de cursus

Delen is fijn!