Online workshop: Bereik een positieve verandering in het contact met je nieuwetijdskind

Het nieuwe jaar is begonnen.  Wil je dit jaar een positieve verandering in het contact met je nieuwetijdskind en zijn negatieve gedrag begrijpen? Maar hoe doe je dat? Waar moet je beginnen?

Veel ouders weten niet wat de talenten van een nieuwetijdskind zijn, dat ze niet weten waar het negatieve gedrag van hun kind vandaan komt. En juist daarin ligt de sleutel voor de het positieve contact met je nieuwetijdskind.

Alleen, hoe verander je de huidige situatie? Hoe weet je wat je nieuwetijdskind vertelt met zijn negatieve gedrag? Hoe blijf je als ouder positief?

Doe mee aan de online workshop

Tijdens deze online workshop leer ik je het negatieve gedrag van je nieuwetijdskind begrijpen. We hebben het erover hoe je als ouder positief blijft in de opvoeding en hoe je de spiegel die je kind je voorhoudt, herkent.

Na iedere avond krijg je praktische tips om direct de positieve verandering in te zetten. In de volgende online les bespreken we hoe dit gaat.

Dit zijn de data en tijden (voorlopig geen planning)

P.s. 1: Als je op bovenstaande knop drukt, ga je naar mijn shop om te betalen. In de bevestingsmail krijg je de link om deel te nemen.

P.s. 2: Na iedere les krijg je de gelegenheid om die terug te kijken.

P.s. 3: Na je betaling ontvang een een email ter bevestiging. Daarin zit de link om deel te nemen aan de eerste les. Na de les ontvang je van mij een email om deel te nemen aan les 2 en zo verder. Als je mijn emailadres toevoegt aan je contacten weet je zeker dat je die emails niet zult missen!

Delen is fijn!

Ontvang mijn tips voor ouders, klik >>

5 tips om het gedrag van je Nieuwetijdskind te begrijpen

Contact

Samenwerkingen

Alle blogs

Let op:

Bij gezondheids-klachten dient u altijd uw huisarts te raadplegen. Ik ben geen vervanging voor huisarts of specialist.

Ik ben aangesloten bij de CAT

Collectief Alternatief Therapeuten