Reading antwoord na het overlijden van je kind

Je kind overlijdt en je wereld stort in. Je hart is gebroken. Het verdriet en gemis van je kind beheersen je leven. Je hebt zoveel vragen waar je antwoord op wilt.  Je voelt je verdrietig, doelloos, futloos, moe, schuldig, je bent niet gelukkig. Je zit in een vicieuze cirkel en je weet niet hoe je hier uit kan komen.

Je vraagt je af wat je missie of levensdoel is na het verlies van je kind. Heeft zijn overlijden een doel gehad? Maar wélk doel dan?

Wil je begrijpen waarom je kind overlijdt?

Je wilt graag antwoorden op je vragen over het overlijden van  je kind. Zodat je kunt begrijpen waarom dit is gebeurd en met welke reden. Je krijgt antwoord op alle vragen die jij hebt. Dit zijn een aantal vragen die ouders veel vragen tijdens de reading:  Welke boodschap je kind heeft voor jou. Wat is jouw levensdoel, hoe word je weer gelukkig. Maar jouw eigen persoonlijke vragen kun je allemaal stellen.  

Ook maak ik aan de hand van jouw geboortedatum en de sterfdatum van je kind een medicijnwiel numerologie. Het medicijnwiel wijst je de weg. Weet je niet wat jouw missie of doel is na het verlies van je kind ? Vraag je je af welke kant je op moet? Het medicijnwiel toont je jouw levensmissie en je gave, zodat je weet wat je te doen staat. Het laat zien welke stappen je mag zetten, waar je tegenaan loopt en hoe je verder komt als je vastloopt. De sterfdatum van je kind laat het verband zien tussen jouw missie en de boodschap van je overleden kind.

Na afloop van deze reading:

Heb je antwoord op al jouw vragen gekregen, waardoor je een vorm van rust en acceptatie krijgt. Je hebt een positievere kijk op de dood van je kind.  Je begrijpt waarom je kind is overleden. Je hebt weet waar je kind is.

Je weet je levensmissie en je gave, wat je valkuilen zijn en hoe je verder komt als je vastloopt. Je hebt inzichten ontvangen van jouw blauwdruk. Je weet wat je levensdoel is. Je weet hoe je uit die vicieuze cirkel van verdriet moet komen. En hoe je weer gelukkig kunt worden en het leven kunt creëren waarvoor je geboren bent..

Hoe werkt deze reading:

Na het aanvragen van deze reading neem ik contact met je op om jouw reading in te plannen. Ik stuur je daarna een mail met alle info die ik van jou nodig heb voor de reading. Je ontvangt de betaallink en de zoomlink (als je online deze reading wilt). De reading kan ook plaatsvinden in mijn praktijk.

Op basis van jouw info ga ik aan de slag om de sessie voor te bereiden. Tijdens de reading die 60 tot 90 minuten duurt krijg je antwoord en inzichten op al jouw vragen. Wat je levensmissie en je gave zijn en welke stappen je kunt zetten om uit die vicieuze cirkel te komen en hoe je je weer gelukkig kunt voelen na het overlijden van je kind.

Je ontvangt een opname van de zoomsessie.

Investering is 90 euro.

Je kunt na de reading ook een schriftelijk verslag krijgen via de mail, dan wordt er een meerprijs van 45 euro berekend.

Daisy: Collinda heeft mij een zielsafstemming in combinatie met het medicijnwiel numerologie gegeven. Behalve dat Collinda een hele mooie fijne vrouw is om mee in gesprek te zijn heeft ze me hiermee ook inzicht gegeven in mijn talent, mijn zielsmissie, mijn uitdagingen op basis van de numerologie van mijn geboortedatum en ook de datum van mijn overleden zoontje en waarin hij mij op die punten ondersteund. Dit is voor mij een bevestiging voor mijn reis met Altijd Verbonden en welke richting ik op ga en mag gaan. Dank je wel Collinda.

Annabella: Collinda is een open en direct persoon, die heel duidelijk de verbinding legt tussen alle info die ze vertelt. Het medicijnwiel numerologie van de overlijdensdatum van mijn dochter in combinatie met mijn geboortedatum heeft mijn duidelijkheid gegeven wat de boodschap is voor mij. Collinda heeft inzicht gegeven in mijn zieltrilling, talent, karma, levenspad en levensdoel. Ik vond het heel fijn om over mijn dochter te praten met iemand die mij begrijpt. Wat voor mij het belangrijkste was is dat ik handvaten heb gekregen hoe ik verder kan gaan na het overlijden van mijn dochter.

Wil jij antwoord op het overlijden van je kind? Meld je hier aan:

  Je kunt hier de privacyverklaring lezen.

  xx

  Collinda met Jens
  Collinda met Jens
  Delen is fijn!
  Ontvang mijn gratis troostmeditatie
  * vul dit in

  Alle blogs

  Let op:

  Bij gezondheids-klachten dient u altijd uw huisarts te raadplegen. Ik ben geen vervanging voor huisarts of specialist.

  × Contact met Collinda