Reviews

Op deze pagina vind je de reviews over mij en mijn praktijk. Ik vind het geweldig als je een berichtje wilt schrijven onderaan deze pagina!

Review coachingtraject voor ouders van nieuwetijdskinderen

“Toen we de eerste keer bij Collinda kwamen waren we allebei ontzettend moe van alle strijd en ruzie met onze zoon. We zaten in een negatieve spiraal in het contact met onze zoon. We wilden graag weer een positief contact met onze zoon. We hebben na het traject minder strijd met onze zoon, we hebben de balans terug gevonden. We begrijpen nu waar zijn negatieve gedrag vandaan komt, we kunnen ons meer inleven in hem. En vanuit liefdevollere manier naar hem kijken en opvoeden. We zijn beide veel minder moe, waardoor we ook tijd en energie voor onszelf over houden.”

“Wij hebben de coaching als zeer positief ervaren. De interactie, het begrip en de herkenning gaf ons een gevoel van thuiskomen. Collinda gebruikte veel praktische voorbeelden om bepaalde theorie duidelijk te maken, zodat het voor ons duidelijk werd, hoe wij dit toe konden passen bij onze zoon. Na iedere sessie kregen we praktische opdrachten mee om toe te passen in ons gezin. We kregen daardoor meer verdieping en inzicht waarom onze zoon bepaald gedrag vertoonde, vooral het opschrijven van bepaalde gedragingen van onze zoon die wij observeerden. Dat hielp ons de patronen te gaan zien, door de informatie praktisch toe te passen die we van Collinda hadden gekregen. We konden door de combinatie van informatie en de praktisch tips veel sneller de signalen te herkennen, en daar konden wij dan actie op ondernemen. Het fijne was de terugkoppeling bij de volgende sessie, hoe dat de opdrachten gegaan waren. Wat was er goed gegaan en wat ging er minder goed. De tips die minder goed gingen werden aangepast en daar konden we weer verder mee. Net zolang tot het wensbare resultaat behaald werd.”

Paranormaal Alternatief

Begin april 2019 was ik twee dagen op deze beurs om lezingen en gedragsafstemmingen te geven. Bezoekers schreven hun reviews voor mij op, je leest ze in bijgaande foto’s (je kunt ze vergroten om beter te lezen).

Testimonials, reviews op de beurs - De weg naar de kern

Testimonials, reviews op de beurs - De weg naar de kern

Bos bloemen en een kaart

kaartje van patricia

Lieve Collinda,
Op deze manier wil ik je bedanken voor alles wat je (tot nu toe) voor mij en mijn gezin hebt gedaan. De gesprekken, tips en adviezen, de cursussen, healings, boeken, je luisterend oor, de energetische druppels. Jouw positieve energie heeft mij zoveel geholpen en gedaan. Ik ben oprecht dankbaar dat ik je ben tegengekomen. Ik heb zoveel geleerd en begrijp eindelijk mezelf, dat ik nu kan zijn wie ik ben.
Ik heb mijn kracht gevonden. Daardoor kan ik onze dochter nu ook veel beter begeleiden, waarvoor ik je natuurlijk ook heel dankbaar ben.
Er zal nog zat te leren zijn in de toekomst maar ik zie hem positief tegemoet.

Liefs, Patricia

Dit bericht ontving ik rechtstreeks van een jonge cliënte:

Tijdens een lezing over hooggevoelige kinderen die gegeven werd door Collinda, kwam ik erachter dat ik hooggevoelig ben.

Na de lezing een afspraak gemaakt bij Collinda voor een begeleidingstraject: hoe ik mezelf en mijn hooggevoeligheid kan accepteren en begrijpen en hoe ik bij mijn gevoel kan komen. Ik begreep mijzelf niet,  ik begreep niet waarom ik anders reageerde dan anderen.

Ik heb tijdens de sessies van Collinda op een nuchtere manier met een directe benadering (wat ik heel fijn vond), handvatten en tips gekregen. Wat is nu hooggevoeligheid en hoe ga ik daar mee om? En hoe kan ik dit gebruiken als talent!

Tijdens de sessies kwamen we steeds dichter bij de kern van het probleem, wat bij mij voortkwam uit meerdere vorige levens. Ik was bang om te voelen, omdat dit in meerdere levens mij of het leven had gekost of ik was zo gekwetst dat ik mijzelf de belofte had gedaan om nooit meer te voelen.

Collinda heeft mij geholpen om meer begrip voor mijzelf te krijgen. Ik heb geleerd grenzen aan te geven, ik heb geleerd keuzes te maken. Ik voel weer van alles en heb geleerd om te luisteren naar mijn gevoel. Collinda is een vrouw die je op een nuchtere manier je op weg helpt om met jezelf en je gevoelens leert om te gaan.

– Clara van Gaalen, 23 jaar

Wil je ook iets schrijven over je ervaringen met De weg naar de kern? Gebruik het reactieformulier hieronder.

Delen is fijn!

5 comments

 1. miranda schreef:

  Beste Collinda,

  nu 3 sessies bij je gehad en elke keer leg je de vinger weer op de juiste plekken.
  Onverwerkte emoties , wat is de oorsprong en hoe zit het met mijn andere ongemakken.
  Het zijn kleine stapjes die ik neem maar elk stapje is er 1 !! bedankt voor je begeleiding en wat fijn dat je mij wilt helpen om mij bewust te maken van mijn pad ,hoe ik daar kan komen en uiteindelijk te blijven ! groetjes Miranda

 2. Webmiss schreef:

  Hoi Collinda,
  Ik mocht jouw website maken, de huisstijl en je foto’s. Het is een mooie samenwerking gebleken en die duurt nog voort! Wat heerlijk dat we bijna aan een half woord genoeg hebben, we begrijpen elkaar snel. Soms worden we zelfs een beetje afgeleid want we houden nogal van dezelfde onderwerpen! Ik vind het geweldig om te zien hoe jij stappen maakt. Ik denk dat jij nog heel veel mensen blij gaat maken want je raakt mensen .. tot in hun kern. Ik zeg: doe voort!

 3. Ruben schreef:

  Een hele fijne vrouw, die nuchter en begripvol is.
  Met wat je ook zit of wilt leren je daar de geschikte handvatten voor krijgt.
  Zo ben ik heel blij dat Collinda op mijn pad kwam.

 4. Liselotte schreef:

  Ik ben zo blij met het telefonisch consult over mijn zoontje.
  Je raakte precies de juiste snaar.
  Ik ga ermee aan de slag.
  Heel erg bedankt.

 5. Irina schreef:

  Lieve Collinda,

  Op de spirituele beurs deed ik een reading bij jou en raakte je al een gevoelige snaar. Uiteindelijk heb ik op de beurs een uitgebreide gedragsafstemming gewonnen voor mijn dochter, het had zo moeten zijn!

  Zojuist heb jij de gedragsafstemming teruggekoppeld aan mij en de vinger wederom op de juiste plek gelegd. Je begrijpt d.m.v. mijn dochter precies hoe de vork in de steel zit en je hebt mij daardoor goede adviezen gegeven, bedankt daarvoor!

  Binnenkort doe ik graag een cursus bij je voor het opvoeden van mijn nieuwetijdskind. Nogmaals heel erg bedankt voor deze gedragsafstemming. Je hebt mij weer een stapje verder laten zetten in mijn reis. 🙂

  Gr. Irina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang mijn tips voor ouders, klik >>

5 tips om het gedrag van je Nieuwetijdskind te begrijpen

Contact

Samenwerkingen

Alle blogs

Let op:

Bij gezondheids-klachten dient u altijd uw huisarts te raadplegen. Ik ben geen vervanging voor huisarts of specialist.

Ik ben aangesloten bij de CAT

Collectief Alternatief Therapeuten