Reviews

Op deze pagina verzamel ik de reviews over mij en mijn praktijk. Ik vind het geweldig als je een berichtje wilt schrijven onderaan deze pagina!

Wil je ook iets schrijven over je ervaringen met De weg naar de kern? Gebruik het reactieformulier hieronder.

Eva van Ast: De zielsafstemming van onze zoon was intens, emotioneel. Je voelt de connectie met je overleden kind. Het geeft een stukje rust en bevestiging dat hij er nog is . Je voelt je weer dichterbij je kind. Je kind wat je zo mist.

Saskia Wesseling: Ik heb de begeleiding als heel prettig ervaren, fijn om begeleiding te krijgen van iemand die hetzelfde ziet en het weet te vertalen. Collinda is een warme persoonlijkheid, die je op een zachte manier zelf tot inzichten helpt. Ze gaf me veel vertrouwen tijdens de regressies, waardoor ik heel snel contact met mijn gidsen kon leggen.

Amanda en David Dokman: Collinda is een zeer fijne coach. Een mooi en liefdevol mens. Die meteen ziet en voelt wat er aan de hand is. Ze zorgt ervoor dat je het beste in jezelf naar voren haalt. Waardoor er meer balans in huis is. De begeleiding die wij hebben mogen ervaren was zeer liefdevol en duidelijk!

Leontien: De begeleiding van Collinda is warm, persoonlijk en liefdevol. De begeleiding is intens mooi wat je persoonlijk doormaakt.  Heb een innerlijke groei doorgemaakt die mij enorm sterk gemaakt, 
ben Collinda enorm dankbaar. Hoop heel veel mooie klanten en veel te kunnen delen. 
Liefde volle groet Leontien. 

Reviews van facebook

Delen is fijn!

5 comments

 1. miranda schreef:

  Beste Collinda,

  nu 3 sessies bij je gehad en elke keer leg je de vinger weer op de juiste plekken.
  Onverwerkte emoties , wat is de oorsprong en hoe zit het met mijn andere ongemakken.
  Het zijn kleine stapjes die ik neem maar elk stapje is er 1 !! bedankt voor je begeleiding en wat fijn dat je mij wilt helpen om mij bewust te maken van mijn pad ,hoe ik daar kan komen en uiteindelijk te blijven ! groetjes Miranda

 2. Webmiss schreef:

  Hoi Collinda,
  Ik mocht jouw website maken, de huisstijl en je foto’s. Het is een mooie samenwerking gebleken en die duurt nog voort! Wat heerlijk dat we bijna aan een half woord genoeg hebben, we begrijpen elkaar snel. Soms worden we zelfs een beetje afgeleid want we houden nogal van dezelfde onderwerpen! Ik vind het geweldig om te zien hoe jij stappen maakt. Ik denk dat jij nog heel veel mensen blij gaat maken want je raakt mensen .. tot in hun kern. Ik zeg: doe voort!

 3. Ruben schreef:

  Een hele fijne vrouw, die nuchter en begripvol is.
  Met wat je ook zit of wilt leren je daar de geschikte handvatten voor krijgt.
  Zo ben ik heel blij dat Collinda op mijn pad kwam.

 4. Liselotte schreef:

  Ik ben zo blij met het telefonisch consult over mijn zoontje.
  Je raakte precies de juiste snaar.
  Ik ga ermee aan de slag.
  Heel erg bedankt.

 5. Irina schreef:

  Lieve Collinda,

  Op de spirituele beurs deed ik een reading bij jou en raakte je al een gevoelige snaar. Uiteindelijk heb ik op de beurs een uitgebreide gedragsafstemming gewonnen voor mijn dochter, het had zo moeten zijn!

  Zojuist heb jij de gedragsafstemming teruggekoppeld aan mij en de vinger wederom op de juiste plek gelegd. Je begrijpt d.m.v. mijn dochter precies hoe de vork in de steel zit en je hebt mij daardoor goede adviezen gegeven, bedankt daarvoor!

  Binnenkort doe ik graag een cursus bij je voor het opvoeden van mijn nieuwetijdskind. Nogmaals heel erg bedankt voor deze gedragsafstemming. Je hebt mij weer een stapje verder laten zetten in mijn reis. 🙂

  Gr. Irina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Meest recente berichten

Samenwerkingen

Alle blogs

Let op:

Bij gezondheids-klachten dient u altijd uw huisarts te raadplegen. Ik ben geen vervanging voor huisarts of specialist.

Ik ben aangesloten bij de CAT

Collectief Alternatief Therapeuten