Wat hebben mijn kinderen mij geleerd?

Collinda de Groot van De weg naar de kernWat hebben mijn kinderen mij geleerd? Heel veel, als ik terug ga vanaf de zwangerschap van de oudste zoon (11 jaar geleden) tot nu. Wauw,  wat een transformatie en bewustwording heeft er plaatsgevonden. En niet alleen bij mij, ook bij mijn man en onze naaste omgeving. Over innerlijke kracht.

Toen onze zoon geboren werd had ik vanaf het eerste moment het gevoel: hij is anders, er is wat, maar ik kon mijn vinger er niet opleggen. Wel voedden wij hem op vanuit ons gevoel. Als mensen zeiden:  huilen is goed voor een baby, dan zei ons gevoel, dit is voor onze zoon niet juist.
Wij ondervonden als ouders een lange zoektocht. Toen las ik een boek over hooggevoelige kinderen. Of dát het geschreven was voor ons, dit was onze zoon!

Stoppen met suiker en kleurstoffen

Daarna werden onze twee dochters geboren. De middelste was het tegenovergestelde van onze zoon. Ze was heel druk, hyperactief, we dachten zelfs aan ADHD. We zijn op zoek gegaan naar alternatieve therapieën voor haar omdat ons gevoel zei dat dit goed voor haar was. We kwamen terecht bij een natuurgeneeskundige praktijk, waar we het advies kregen om te stoppen met suiker en kleurstoffen. Na twee dagen kregen wij een heel ander kind. Ze kon nu rustig met iets spelen en zich concentreren. Ook kregen we het advies om melkproducten en gluten te beperken/vermijden. Van een kind dat altijd ziek was en de hele dag door overgaf kregen wij na het beperken/vermijden van gluten en lactose een dochter die niet meer overgaf, geen buikpijn meer had, bijna niet meer ziek werd en geen oorontstekingen had.(ze had er gemiddeld 4 a 5 per winter). Ze stond op de nominatie om naar de KNO-arts te gaan, maar ik wilde een oorzaak weten waarom zij zo reageerde. Ik kwam tot in de kern van het probleem.

Op een andere manier kijken naar het gedrag van onze dochter, heeft haar en ons geholpen om naar haar innerlijke kracht te kijken. Onze kinderen zijn mijn inspiratiebron om nog meer mensen en kinderen bewust te maken van hun innerlijke kracht.

Hooggevoelig

Na de geboorte van onze jongste dochter, ook hooggevoelig, heeft ze veel gehuild. Iedere keer weer naar de huisarts, reflux was de diagnose, maar mijn gevoel zei dat dit kwam door de koemelk. Op eigen initiatief begonnen met hypoallergene voeding en het huilen was over. Ze werd rustig en het eten was geen strijd meer voor haar.

Onze kinderen leren ons heel veel om juist door het spiegelen van onze onverwerkte emoties (reactie van deze kinderen is heel heftig gedrag te vertonen). Het is goed als we leren bij onszelf naar binnen te gaan en te vragen: waarom raakt dit gedrag van mijn kind mij zo? Welke onverwerkte emoties komen nu naar boven en mag ik gaan leren uiten en verwerken?

Engelenenergie

Na alles wat ik met onze eigen kinderen had meegemaakt, kreeg ik steeds meer het gevoel, ik wil andere mensen helpen om zichzelf bewust te worden waarom ze hier zijn en wat hun kind te vertellen heeft met zijn gedrag. Ik ben diverse opleidingen en cursussen gaan volgen en ben in februari 2015 begonnen met praktijk de Stralende Ster. Na verloop van tijd miste ik wat in mijn behandelmethodes, ik wilde de diepgang in om blokkades nog dieper en effectiever op te lossen. Toen kwam ik in aanraking met Annelies Hoornink van de engelencursus. Bij haar heb ik diverse cursussen gevolgd en veel geleerd over het werken met de prachtige liefdevolle engelenenergie. Met engelenenergie los je diepgaande blokkades op en het effect is verassend. Met liefde ben ik gaan werken met de engelen om voor mensen zo nog dieper en effectiever de blokkades aan te kunnen pakken en op te lossen. En een ieder te begeleiden in het bewustwordingsproces.

De Weg naar de Kern

Bij verandering van werkwijze hoort ook een passende nieuwe naam. Dit werd de Weg naar de Kern. Deze naam zegt alles over wat ik doe en wil bereiken bij jong en oud. De kern van het onderliggende probleem oplossen.

Diepgang en innerlijke kracht

Er is nog zoveel te ontdekken en te leren dat ik voortdurend bezig ben om mijzelf te ontwikkelen. Ik blijf trainingen en cursussen volgen omdat ik het zo leuk vind om nieuwe dingen te leren. Ik zoek overal de diepgang in en wil precies weten waarom iets werkt en hoe het werkt. Deze kennis pas ik weer toe in de praktijk. Ook bezoek ik regelmatig een persoonlijke coach om mijn trilling hoog en zuiver te houden om een ieder op een zuivere trilling te laten transformeren. Mijn wens is om een ieder op een diepgaand niveau bewust te laten worden van zijn innerlijke kracht en dit ook naar buiten toe te laten uitdragen.

Wil jij voor jezelf of voor je kind(eren) ook bij de kern komen van je problemen en bij je innerlijke kracht? Ik neem je graag mee op reis naar jouw innerlijke kracht. Wil jij leven vanuit jouw kern?

Kinderen

Wat is het onderliggende probleem van het gedragsprobleem van je kind(eren)? Ik leer jou kind om weer in zichzelf te geloven.

Gratis kennismaking

Je krijgt een telefonisch of Skype gesprek gratis, dan kan ik uitleggen wat ik voor jou of je kind kan betekenen en hoe ik dit wil aanpakken. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Je kan onderstaand emailformulier invullen of bellen naar 0637317955 voor het maken van een afspraak voor jouw gratis gesprek van 20 minuten.

Liefs, Collinda

Vul in voor contact met Collinda:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Delen is fijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang mijn tips voor ouders, klik >>

5 tips om het gedrag van je Nieuwetijdskind te begrijpen

Contact

Samenwerkingen

Alle blogs

Let op:

Bij gezondheids-klachten dient u altijd uw huisarts te raadplegen. Ik ben geen vervanging voor huisarts of specialist.

Ik ben aangesloten bij de CAT

Collectief Alternatief Therapeuten