Zielsafstemming overleden kind

Overleden kinderen willen graag dat wij doorgaan met leven en genieten. Ze willen ons laten weten dat ze niet weg zijn, we kunnen nog steeds contact maken met hen.

Het overlijden van je kind is de meest ingrijpende gebeurtenis in het leven van een ouder. Je wereld stort in. De pijn en het verdriet zijn zo intens en ongrijpbaar. Je hart is gebroken en je voelt je niet meer compleet.

Als ouder van een overleden kind weet ik uit ervaring, hoe je daarna op zoek bent naar antwoorden. Ik voelde direct na de dood van Jens, dat zijn overlijden niet zomaar was. Het had een reden, in de vorm van een levensles voor ons gezin en zelfs ook voor Jens.

Ik ging op zoek naar antwoorden maar kreeg die niet. Diverse mensen zeiden tegen mij: “We zullen nooit begrijpen waarom een kind overlijdt. Antwoorden krijg je niet.” Ik voelde direct: “Dit is niet waar. Dit klopt niet.”

Antwoorden op vragen

Uiteindelijk heb ik iemand gevonden die antwoorden gaf op mijn vragen. Ik kreeg te horen wat de levensles was voor mij als ouder en wat de levensles van Jens was. Een diepe dankbaarheid en intense liefde voelde ik, voor de prachtige levensles die Jens ons heeft gegeven en die wij meekregen voor ons verdere leven. Ook begrepen we nu waarom Jens zo jong moest overlijden. Voor mij en de rest van ons gezin werd het verdriet en gemis dragelijk.

Ik voelde ook al snel dat ik als kindertolk hierin wat voor andere ouders met hun overleden kind kon betekenen. Jens z’n ziel bevestigde dit en samen met Jens wil ik  de brug zijn tussen leven en dood. Door ouders te laten weten dat je overleden kind nog bij je is, de levensles die je overleden kind heeft achter gelaten voor jullie. De onvoorwaardelijke liefde die je kind heeft voor jullie.

Door mijn persoonlijke ervaring en mijn ervaring als kindertolk wil ik graag ouders helpen om het verdriet en gemis van je kind dragelijker te maken, om antwoorden te geven op het overlijden van hun kind. Wat is de reden van overlijden, apart van de fysieke omstandigheden? Wat is de levensles van je overleden kind voor jou/jullie en wat is die van je overleden kind ? Hoe kun je verder gaan met je leven?

Er zijn allerlei fysieke omstandigheden: een miskraam, abortus , overlijden tijdens de zwangerschap, overlijden tijdens of kort na de geboorte, overlijden door een ongeluk of ziekte..

Wat is er nodig voor de zielsafstemming?

De zielsafstemming is voor een (overleden) kind.

Wat heb ik nodig: bij voorkeur een foto van je overleden kind, en in ieder geval naam, geboorte- en overlijdensdatum. En de vragen die je hebt (max 10).

Ik neem de vragen mee in de afstemming met de ziel van je overleden kind.  De afstemming vind plaats tussen mij en de ziel van het kind, voorafgaand aan de nabespreking met de ouders.

Nabespreking

We houden een nabespreking waarin we alle antwoorden en bevindingen bespreken. Dit duurt ongeveer 1 uur. Tijdens dit consult is er meestal nog wat ruimte voor vragen die dan opkomen. Ook ontvang je advies en tips voor hoe nu verder te gaan na het overlijden van je kind.

De nabespreking kan online via Zoom of in mijn praktijk.

Je investering in dit bijzondere consult: 60 euro.

Liefdevolle groet,
Collinda en Jens*

*) Overleden kinderen willen graag dat wij doorgaan met leven en genieten. Ze willen ons laten weten dat ze niet weg zijn, we kunnen nog steeds contact maken met hen.

Boeken kan hier

xx

Collinda met Jens
Collinda met Jens
Delen is fijn!

Contact

Meest recente berichten

Samenwerkingen

Alle blogs

Let op:

Bij gezondheids-klachten dient u altijd uw huisarts te raadplegen. Ik ben geen vervanging voor huisarts of specialist.

Ik ben aangesloten bij de CAT

Collectief Alternatief Therapeuten