over collinda

Ik ben Collinda de groot. Ik ben opgeleid tot nieuwetijds-gezinscoach, creatief coach, kindertolk en zielscoach, daarnaast ben ik levensgenieter en ontzettend leergierig en wil ik meer  leren over 5d bewustzijn en healing. Ik ben getrouwd en moeder van 4 prachtige kinderen.  Waarvan onze jongste zoon Jens is overleden op 24 maart 2021.

Ik ben 7 jaar geleden begonnen met mijn praktijk, omdat ik zelf ondervonden had bij mijn eigen kinderen, wat ze wilden vertellen met hun negatieve gedrag. Toen ik dit ging begrijpen en ook zelf mijn onverwerkte trauma en blokkades ging verwerken,  kwam de balans en rust terug in ons gezin.

Nieuwetijdskinderen wilde ik heel graag helpen. Ik zag hoe zwaar deze kinderen het hadden, hun negatieve gedrag werd vaak verkeerd begrepen door de ouders. Ik ging in gesprek met de ziel van het kind en vertelde de boodschap van het kind aan de ouder. Vaak was het gedrag van het kind een liefdevolle spiegel voor de ouder. Een onverwerkt trauma/blokkade van de ouder(s).

Ouders begeleiden

Vervolgens ging ik niet de kinderen maar de ouders begeleiden. Ik begeleidde en coachte ouders in de opvoeding van hun nieuwetijdskind en vaak waren dit de moeders,  die ik bij de verwerking van hun persoonlijke trauma’s en blokkades kon begeleiden. Dit deed ik door voorouderlijke lijnen op te schonen,  healingen op fysiek,  mentaal,  spiritueel en emotioneel niveau. visualisaties,  creatief coachen. En alles wat ik zelf heb doorleefd met mijn eigen kinderen leerde ik andere ouders.  

Na het overlijden van onze Jens voelde ik al heel gauw,  ik wil hier wat mee gaan doen.  Ik ben zelf actief op zoek gegaan naar het antwoord op de vraag: waarom is Jens overleden?  Ik voelde dat dit een reden had.  Toen ik dit antwoord kreeg en ook hoorde wat de levensles was voor mij,  ons gezin en ook voor Jens, kreeg ik rust en acceptatie van zijn overlijden. Ik kreeg ook al gauw contact met de ziel van Jens en die vertelde mij dat overleden kinderen zo graag contact willen maken met hun ouders.  Maar dat veel ouders niet geloven dat ze dit zelf kunnen.  En dat bij het overlijden van een kind een reden heeft met een belangrijke levensles voor de ouders,  en overige gezinsleden, maar ook voor het overleden kind een levensles heeft. De rode draad door mijn leven is dat ik alles wat ik zelf leer en ervaar ook door kan geven aan anderen.  

Jens had een boodschap voor mij

Na Jens z’n overlijden heb ik tijdens de rouwperiode ook intens verdriet gehad, logisch! Maar ik ben ook heel hard met mijzelf aan het werk gegaan want Jens had een boodschap voor mij, een levensles.  

Ik ben op mentaal,  spiritueel,  emotioneel en fysiek niveau de onverwerkte stukken aangegaan.  Ondanks het gemis van de fysieke Jens voel ik mij als herboren.  Ik geniet weer van het leven en het is nu tijd om nieuwe mijn missie te starten. Samen met Jens:

Om ouders van overleden kinderen weer met hen in contact te brengen. Je overleden kind is niet weg, maar zo dichtbij!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Delen is fijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Meest recente berichten

Samenwerkingen

Alle blogs

Let op:

Bij gezondheids-klachten dient u altijd uw huisarts te raadplegen. Ik ben geen vervanging voor huisarts of specialist.

Ik ben aangesloten bij de CAT

Collectief Alternatief Therapeuten