over collinda

Ik ben Collinda de Groot, nieuwetijdscoach en moeder van vier nieuwetijdskinderen. Ik werk met veel vreugde en bezieling om jou als ouder te begeleiden om het gedrag van je nieuwetijdskind te begrijpen. En natuurlijk om ervoor te zorgen dat alle problemen waar jij en je kind mee kampen, op te lossen. Nieuwetijdskinderen opvoeden is een grote uitdaging en een geschenk in één. Maar als je weet wat je kind nodig heeft en hoe jij dat als ouder kan geven, gaat er een (nieuwe)wereld voor je open!

Sinds ik mijn kinderen kan geven wat ze nodig hebben om zich veilig en gewaardeerd te voelen, is er harmonie en meer liefde in ons gezin. Dat heeft ook op mijzelf een groot effect gehad.  Ik ben zoveel krachtiger en levenslustiger geworden.  Ik heb innerlijk rust gekregen, omdat ik mijn gevoel heb gevolgd en de uitdaging ben aangegaan. In mijn blogs lees je daar meer over.

Ik moest vaak vechten voor mijn kinderen, omdat ze niet ‘pasten’ in sociale systemen zoals school. Ze kwamen niet mee en vielen buiten de boot. Door echt naar hen te luisteren en ze te geven wat ze voor hun ontwikkeling nodig hadden, is alles goed gekomen. Ik weet hoe ik er voor hen moet zijn als moeder en zij komen inmiddels tot hun recht in hun ‘anders’ zijn.

Dat nieuwetijdskinderen niet zomaar in een hokje te stoppen zijn, is je vast duidelijk geworden als je zelf ouder bent van zo’n lichtkind. Ze doen niet zomaar wat hoort of wat moet, want dat kunnen ze niet. Waarom dat zo is, heeft te maken met hun afkomst en hun zelfgekozen levenstaak:

Nieuwetijdskinderen komen uit de 5e dimensie of hoger en daarom hebben ze een hoger bewustzijn.  Ze komen allemaal met een taak op aarde, die per nieuwetijdskind verschilt. Over het algemeen komen ze zachtheid, empathie en liefde brengen. Ze weten dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. Ze zijn dus niet overgevoelig, zoals vaak wordt gedacht, maar ze zijn hoger ontwikkeld op zielsniveau. En vaak ook hoger ontwikkeld dan hun ouders, die qua bewustzijn nog in de derde dimensie vertoeven. Daarom leren ouders via hun Nieuwetijdskinderen hun hart te openen. Omgekeerd moet je je nieuwetijdskind helpen bij het leven hier op aarde, in een frequentie die voor hen onbekend is.

Als ik op straat loop en ik zie de strijd tussen kinderen en hun ouders, dan denk ik terug aan mijn eigen strijd met mijn kinderen. Toen ik nog niets wist over nieuwetijdskinderen was ik (en mijn man ook) echt ten einde raad. Ik was doodmoe van alle onrust en gedoe en liep op mijn tandvlees. De harmonie en rust waren ver te zoeken.

Bij mijn oudste zoon kwam ik er pas laat achter dat hij een nieuwetijdskind is.  Ik had er eerder wel van gehoord, maar wat ik erover wist had ik nooit op mijn eigen kind betrokken. Tot ik van iemand een boek kreeg en duidelijk mijn zoon hierin herkende. Ik zocht direct hulp en kwam bij een natuurgeneeskundige/coach terecht. Er ging een wereld voor mij open: wat een openbaring! Ik kwam erachter dat ik zelf en mijn andere twee kinderen net zo goed nieuwetijdskinderen zijn. In de jaren die volgden ontwikkelde ik me verder, met mijn kinderen en eigen coaches als leraren. Op een gegeven moment kreeg ik veel inspiratie om andere ouders van nieuwetijdskinderen te helpen. Ik begeleid sindsdien met veel liefde ouders en nieuwetijdskinderen, zodat beiden zich veilig en erkend voelen.

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken, per telefoon of skype?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Delen is fijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang mijn tips voor ouders, klik >>

5 tips om het gedrag van je Nieuwetijdskind te begrijpen

Contact

Samenwerkingen

Alle blogs

Let op:

Bij gezondheids-klachten dient u altijd uw huisarts te raadplegen. Ik ben geen vervanging voor huisarts of specialist.

Ik ben aangesloten bij de CAT

Collectief Alternatief Therapeuten