Privacyverklaring

Privacyverklaring Dewegnaardekern.nl

Beste bezoeker van deze website,

Dit is mijn privacyverklaring. Hieronder leg ik uit hoe ik met je persoonsgegevens omga. Dat is namelijk wettelijk verplicht volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die mei 2018 definitief wordt ingevoerd.

Iedereen die personengegevens verwerkt of beheert, moet aan die regels voldoen. De overheid, bij monde van de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens, eist dat er netjes wordt omgegaan met de persoonlijke informatie. De cookieverklaring hoort daar ook bij. Die moet op een aparte pagina staan en die vind je hier.

Onderstaande regels hebben betrekking op de website dewegnaardekern.nl

De website is van Collinda de Groot, gevestigd in Ameide.

Je kunt me bereiken via het contactformulier op de website, via het emailadres info @ dewegnaardekern punt nl, of de mailknop op de Facebookpagina.

Ik verzamel ook persoonsgegevens voor het versturen van de nieuwsbrief naar de betreffende e-mailadressen. Of het versturen van een product dat je hebt aangeschaft.

Je naam en het e-mailadres worden opgeslagen. Bij een bestelling wordt ook je fysieke adres opgeslagen. Bij een bestelling moet je een account aanmaken.

Als iemand zich aanmeldt voor de nieuwsbrief dan wordt er expliciet  om een bevestiging gevraagd. Daarmee worden valse meldingen en grappenmakers uitgesloten. Elke verstuurde nieuwsbrief bezit een link voor het opzeggen van de nieuwsbrief. Daarmee kun je altijd zelf opzeggen.

De persoonsgegevens die jij invult in mijn website (dus niet de nieuwsbrief)  worden net zo lang bewaard totdat de ‘abonnee’ het opzegt. Als er een opzegging binnenkomt, worden de gegevens volledig verwijderd. Wil je dat jouw klantgegevens worden verwijderd? Stuur dan een email met dit verzoek, dan maak ik het meteen in orde.

Contactformulier

De persoonsgegevens die jij invult in mijn website (dus niet de nieuwsbrief)  worden net zo lang bewaard totdat de ‘abonnee’ het opzegt. Als er een opzegging binnenkomt, worden de gegevens volledig verwijderd.

Wil je dat jouw klantgegevens worden verwijderd? Stuur dan een email met dit verzoek, dan maak ik het meteen in orde. Je hebt namelijk het wettelijk recht om  de verwijdering  van de gegevens te eisen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Ik stuur de persoonsgegevens aan niemand door.

Het invullen van persoonsgegevens gebeurt via een Secure Server, je ziet dat aan het groene vinkje in de adresbalk van je browser.

De veiligheid van mijn website wordt ook optimaal ingesteld via een speciale beveiligingsplugin. Die maakt het extra lastig voor digitale boeven om in te breken op de site. Mocht er ondanks alles tóch een beveiligingslek zijn (geweest), dan ben ik verplicht om dit te melden.

Sommige van de plugins zoals AddtoAny (de like buttons), Jet Pack, Google Analytics of mijn eigen site statistieken, verzamelen wél technische gegevens zoals welke browser er wordt gebruikt,  ‘Third party cookies’, of welk internetadres je hebt gebruikt. Meer info over wat bijvoorbeeld AddtoAny doet op het gebied van privacy vind je hier.

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Embedded materiaal van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website. Denk bijvoorbeeld aan video’s van YouTube.

Hoe lang bewaren we je data?

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Inschrijven inspiratiemails

Als je je inschrijft, komen je gegevens in het systeem voor mijn emailbrieven te staan. En ook zij conformeren zich aan de privacywetgeving. Onderaan iedere email staat een link om je weer uit te schrijven. Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het verzenden van de inspiratiemails, NIET voor andere doeleinden. Ik geef ze dus ook niet door aan anderen. Je ontvangt af en toe (ongeveer 2 x per maand) een inspirerende email van mij met informatie, tips en eventueel aanbiedingen.

Delen is fijn!

Contact

Samenwerkingen

Alle blogs

Let op:

Bij gezondheids-klachten dient u altijd uw huisarts te raadplegen. Ik ben geen vervanging voor huisarts of specialist.

Betalen met iDeal

betalen met iDeal

Ik ben aangesloten bij de CAT

Collectief Alternatief Therapeuten