fbpx

Wil je uit de vicieuze cirkel van rouw stappen maar weet je niet hoe?

Je hebt eventueel al een regulier rouw traject gevolgd maar dit heeft je niet geholpen om weer gelukkig te worden. De scherpe randjes van het verdriet zijn weg maar je geniet nog niet van het leven, je probeert het wel maar je mist je kind enorm, je hebt geen richting of doel in je leven. 

Hoe zou het zijn als je weer geluk ervaart? Heldere tekens ontvangt van jouw kind en voelt dat ze echt zijn. Het geeft je troost. En dat je zelf contact kan maken met jouw kind. De levensenergie voel je weer stromen en je voelt je niet meer schuldig. Je hebt weer richting in het leven en het gevoel dat je stil staat lost langzaam op. Je doorbreekt de vicieuze cirkel van verdriet en je hebt weer zin in de toekomst. Je luistert naar wat jij nodig hebt in je leven en je ontdekt je innerlijke kracht.

*Het traject kan online (via zoom) of in mijn praktijk plaatsvinden.

Het overlijden van een kind is geen fout. Alles wat je overkomt in je leven heeft je iets te brengen of vertellen.

- De Weg naar de Kern -

Van rouw naar geluk

In het transformatie traject van rouw naar geluk gaan we aan de slag met de informatie die je over jouw zielsblauwdruk weet waar de blokkades zitten, om de blokkades die jou ervan weerhouden om jouw nieuwe leven starten vanuit de kern te doorbreken. Zodat je weer gelukkig gaat voelen en opnieuw kan beginnen. Je krijgt weer richting in je leven. Je gaat weer genieten van het leven.

Dit is wat je krijgt:

– 2 keer per maand 1:1 live of online sessies, half jaar traject van 12 sessies
– Zelf contact leren maken met de ziel van je kind
– High level coaching
– Soul healing
– Voorouderlijke en reïncarnatie healing
– Creatieve rouwtherapie
– Dagelijkse Whatsapp ondersteuning bij vragen waar je tegen aan loopt tijdens jouw proces

*Het traject kan online (via zoom) of in mijn praktijk plaatsvinden.

Hoe ziet het 1:1 traject er précies uit?

Halfjaar traject van 2 sessies per maand

Een halfjaar traject met 12 sessies: 2 keer per maand 1 op 1 live of online sessies. Waarom 2 sessies per maand? Ik merkte de afgelopen jaren dat 1 keer per maand een sessie niet het gewenste resultaat gaf. Na de sessie gingen ze geïnspireerd en met een hoger bewustzijn weg en na 2 weken zakte dit bewustzijn weer naar beneden. Bij 2 sessies per maand kan de client het resultaat van transformatie makkelijker behalen door op een verhoogd bewustzijnsniveau te blijven. Waardoor de transformatie echt kan doorzetten.

Contact met de ziel van je kind

Contact leren maken met de ziel van je kind. Iedere ouder mist het contact met zijn overleden kind. Ik laat je zien dat je zelf op ieder moment van de dag contact kan maken met je kind. Veel ouders weten vaak niet hoe of lukt het zelf niet. Ik ga je leren hoe je zelf contact maakt met de ziel van je kind want iedereen kan dit leren. Ik verwijder de blokkades die je tegenhouden om zelf contact te krijgen. Het geeft zoveel troost als je weet dat je zelf contact kan maken met je overleden kind.

High level coaching

High level coaching, coaching die je bewustzijn verruimd en verhoogd waardoor je anders leert kijken naar de dood van je kind. En je verhoogde bewustzijn versnelt daarnaast ook je transformatie. Je ontvangt alle info over wat er gebeurt na de dood met de ziel van je kind.

Soul Healing

Soul healing, als je kind overlijdt sterft er een stukje van je eigen ziel. Dat noemen we soul loss. Dit stukje ziel wordt weer teruggebracht/geheeld met een soulhealing om je leven te leven vanuit je hoogste potentieel. Zodat je je weer gelukkig kan voelen en weer zin hebt in de toekomst.

Whatsapp ondersteuning

Dagelijkse Whatsapp ondersteuning bij vragen waar je tegen aan loopt tijdens jouw proces. Na een half jaar voel jij je weer gelukkig en heb je zin in de toekomst

Voorouderlijke en reïncarnatie regressietherapie

Voorouderlijke en reïncarnatie regressietherapie, een diepgaande therapie die jouw rode draad/thema in je huidige leven blootlegt en je vanuit jouw kern heelt. Zodat jij de verbinding met jezelf weer voelt en je vicieuze cirkel doorbreekt.

Creatieve Rouw therapie

Creatieve rouw therapie, door creatief bezig te zijn worden onbewuste gevoelens en gedachtes op een speelse manier geuit. Dit draagt weer bij aan de healing en kan de cirkel van rouw doorbreken.

Het verlies van mijn eigen zoon Jens

Na het overlijden van mijn zoontje Jens voelde ik naast het intense verdriet ook heel veel liefde en kracht om door te gaan. Maar ik voelde ook momenten van verwardheid omdat ik vanuit een hoger bewustzijn wist dat alles in het leven een reden had, maar daar hoorde het overlijden van een kind niet bij, was mijn overtuiging. Mijn leven ging moeizaam na Jens zijn overlijden, ik was moe, verdrietig, ik had geen richting meer en ging door op de automatische piloot voor mijn man en kinderen en cijferde mijzelf weg. Zelfliefde en grenzen aangeven vond ik moeilijk. Maar vanaf het moment van zijn overlijden gebeurde er bijzondere dingen. Ik had heel veel vragen en ging op zoek naar antwoorden. De liefdevolle boodschap die Jens mij gaf mij de kracht om door te gaan en de grootste transformatie van mijn leven in gang te zetten.

Een duidelijke boodschap

Ik voelde ook als ik Jens zijn boodschap negeer dan is zijn dood voor niks geweest, want zijn overlijden bracht een innerlijke aardbeving in mij. Om mij wakker te schudden dat zoals ik mijn leven leefde niet de bedoeling was op deze manier. Mijn visie op de dood van een kind veranderde in de loop van mijn eigen zoektocht naar vragen, mijn levensdoel, richting en zingeving na het verlies van Jens. De puzzelstukjes vielen in elkaar en mijn innerlijke kracht werd steeds meer voelbaar in mijzelf maar ook naar mijn omgeving. Ik voelde mij steeds gelukkiger worden en begon Jens zijn dood te accepteren.  Als ik nu terugkijk op alles wat er na Jens zijn overlijden gebeurd is kan ik zeggen. De dood van Jens was voor mij een nieuw begin door de persoon te worden die ik altijd al wilde zijn. Een krachtig vrouw die van zichzelf houdt en een inspiratie is voor anderen.

Mijn eigen verhaal

Mijn zoon jens was 3 maanden oud toen hij overleed

Ik ben Collinda en ik transformeer al 4 jaar lang vele ouders die een kind hebben verloren. Om na het rouwproces weer gelukkig te worden en meer contact te krijgen met hun levensdoel, richting en zingeving. Mijn zoon Jens was 3 maanden oud toen hij overleed in 2020.  Het hele proces van rouw naar geluk heb ik zelf doorleefd en mogen belopen. Ik heb 8 jaar lang ouders van nieuwetijdskinderen met complexe gedragsproblemen begeleid. Ik legde het verband tussen de complexe gedragsproblemen van het kind en de boodschap voor de ouders die daarin verscholen lag. De ouders werden zich daardoor bewuster van hun levenslessen en ik hielp de ouders om deze levenslessen aan te gaan door middel van mijn eigen methode. Daardoor verdwenen de complexe gedragsproblemen van het kind.

Ik heb daarnaast ervaring met het doorbreken van hardnekkige en belemmerende patronen door vanuit de kern van het probleem de oplossing te laten doorvoelen. Mijn klanten en naaste omgeving zeggen vaak dat ik voor hun een inspiratie ben. In hoe krachtig ik mijn leven nu leid na het overlijden van mijn zoon. Ze zien de verbanden die ik leg met de informatie die ik ontvang waardoor alles als een puzzel in elkaar valt. Zodat ze opnieuw kunnen beginnen na het overlijden van hun kind.

Niet goed geld terug

Je ontvangt je geld helemaal terug als je na dit half jaar traject niet de frequentie van een nieuw begin voelt en ervaart in je leven.

*Het traject kan online (via zoom) of in mijn praktijk plaatsvinden.

Meestgestelde vragen

Ja, ik ben zelf mijn kind verloren en ik weet hoe jij je voelt. Ik herken alle gevoelens en ik heb deze zoektocht naar geluk zelf doorlopen. Ik noem het overlijden van mijn kind, mijn grootste transformatie in dit leven. Ik ben nu de persoon die ik wil zijn. Krachtig, vol levenslust, gelukkig, en zin in de toekomst. En dit gevoel wil ik iedere ouder leren.

Het betreft 2 keer per maand 1 a 2 uur aan live sessies, je ontvangt na de sessie praktische opdrachten die ongeveer 15 minuten per dag kosten. Kan je elke dag 15 minuten vrijmaken voor dit transformatie traject wat je leven positief veranderd.

Het is een individueel traject waarin jij leert weer gelukkig te worden na het verlies van je kind. Dus hij neemt niet deel aan dit traject. Je doet het voor jezelf. Je partner heeft zijn eigen proces en wil misschien andere hulp of geen hulp. Ik geef uiteraard adviezen en tips hoe je omgaat met een partner die spiritualiteit zweverig vindt. En dat kan heel goed samengaan weet ik uit eigen ervaring.

Dit traject duurt 6 maanden waarin we elke 2 weken een contact moment hebben door live sessie, masterclass etc, na elke sessie krijg je praktische opdracht mee die ongeveer 15 minuten per dag van je tijd kost. Deze tijd is een investering in jezelf. Om je leven positief te veranderen.

× Contact met Collinda